anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Oprire 3G Dej jud. Cluj

Radutuby
Explorator

Bună ziua, știe cineva sau poate verifica dacă este cumva oprit deja 3G ul în această zonă? De dimineață nu mai apare pe terminal semnal 3G deși harta Orange apare cu acoperire full.

1 Soluţie acceptată‚

Salut, Radutuby,
Lucram la modernizarea retelei si imbunatatirea serviciilor, am inceput procesul de decomisionare servicii 3G in zona Dej. Lucrarile aflate in curs de desfasurare afecteaza receptionarea acestui serviciu. La finalizarea decomisionarii intregii zone se vor actualiza si informatiile de pe site.
Multumim!

Vizualizare soluţie în postul original

4 Răspunsuri 4

Vio73
#StarMember & 2024 Problem Solver

Salutare!

Harta de acoperire nu este actualizată, dar posibil să fie dezactivat, dacă nu îți mai apare pe telefon.

Știu că se lucrează în mai multe zone și sigur că este posibil oricând să se dezactiveze, mai ales că în județul Cluj s-au mai dezactivat și alte zone.

Baftă!

FLo1
#StarMember

Chiar și în municipiul Cluj-Napoca, impunerea unei conexiuni pe 3G conduce la afișarea semnului "E" la date mobile, deși a trecut o jumătate de an de la decomisionarea 3G la Cluj-N.

Salut, Radutuby,
Lucram la modernizarea retelei si imbunatatirea serviciilor, am inceput procesul de decomisionare servicii 3G in zona Dej. Lucrarile aflate in curs de desfasurare afecteaza receptionarea acestui serviciu. La finalizarea decomisionarii intregii zone se vor actualiza si informatiile de pe site.
Multumim!

Mulțumesc frumos pentru răspuns.